Witcher 3 patch 1.10 brengt meer dan 600 fixes

UPDATE: Patch is 15 GB groot op consoles.

UPDATE: CD Project Red-medewerker Marcin Momot laat via Twitter weten dat patch 1.10 voor de Witcher 3 15 GB groot is op de PlayStation 4 en de Xbox One. De update is tussen de 6 en 15 GB groot op de pc. De ontwikkelaar geeft tevens aan de de Hearts of Stone-uitbreiding voor de game een afzonderlijke download is.

Oorspronkelijk bericht: CD Projekt RED maakt bekend dat patch 1.10 voor The Witcher 3: Wild Hunt meer dan 600 bugfixes brengt. De update komt 'binnen de komende dagen' uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bijna alle aanpassingen hebben betrekking tot specifieke quests. Ook zijn sommige dialogen uitgebreider. Daarnaast is het menu voor Alchemy en Crafting op de schop gegaan. Op de Xbox One bevriest de game niet meer voor korte tijd, zodra je items oppakt. Daarnaast zijn er zo'n 150 andere verbeteringen aan de performance.

Lees hier de volledige patch 1.10 notes voor The Witcher 3. De grootte van de patch is nog niet bekend.

De update komt rond dezelfde tijd uit als de eerste grote uitbreiding voor de game. De releasedatum van Hearts of Stone is 13 oktober.

Lees ook The Witcher 3 review van Carl.

Nog even tijd? Lees dan ook:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread