Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Witcher 3 is negende best verkochte game ooit

Overschrijdt kaap van 50 miljoen exemplaren.

The Witcher 3: Wild Hunt is meer dan 50 miljoen keer verkocht. Het is daarmee de negende best verkochtte game ooit. Dat meldt CD Projekt Red in zijn resultatenrapport van het eerste kwartaal van het fiscale jaar 2023.

Pokémon Red, Blue en Yellow zakken met 47,5 miljoen verkochte exemplaren naar de tiende plek. Plek acht is intussen ook in zicht voor The Witcher 3. Daar prijkt momenteel Red Dead Redemption 2 met meer dan 53 miljoen exemplaren.

Wanneer we de verkoopcijfers van alle The Witcher-titels samentellen, dan ging de gamereeks in totaal al meer dan 75 miljoen keer over de fysieke en digitale toonbank.

Dat de game nog steeds goed verkoopt, is onder andere dankzij de recent uitgebrachte The Witcher 3: Wild Hunt next-gen update voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X/S en de The Witcher 3: Wild Hunt fysieke editie op PlayStation 5 en Xbox Series X/S.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties