Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Witcher 3 next-gen versie komt later dit jaar uit

CD Projekt bevestigt het nog een keer.

De Playstation 5- en Xbox Series X/S-update voor The Witcher 3: Wild Hunt komt in het vierde kwartaal van 2022 uit. Dat heeft CD Projekt Red bevestigd om de zevende verjaardag van de game te vieren.

In april 2022 werd de Witcher 3-upgrade nog voor onbepaalde tijd uitgesteld. Vrij snel daarna is dus alweer een nieuwe releasewindow aangekondigd. Daarbij werd ook bekendgemaakt dat de ontwikkeling niet langer door Saber Interactive wordt verzorgd.

CD Projekt heeft recent de Cyberpunk 2077 terugbetaalkosten gedeeld. Ook die upgrade werd uitgesteld, maar de Cyberpunk-upgrade is inmiddels beschikbaar voor Playstation 5 en Xbox Series X/S.

Ook is er een nieuwe Witcher-game aangekondigd. De nieuwe game brengt een nieuw verhaal dat geen vervolg op de Witcher 3 zal zijn.

Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Contributor

Menno begon op zijn zesde met gamen op de DS en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden op de Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus! Speelt alle genres games van (J)RPG tot platformers, alleen sportgames zie je hem niet snel spelen. Of telt watersport ook?

Reacties