Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Witcher 3: Wild Hunt krijgt volgende maand next-gen update voor pc, PS5 en Xbox Series X/S

De ultieme versie van een klassieker.

CD Projekt Red laat weten dat de langverwachte next-gen udate voor The Witcher 3: Wild Hunt volgende maand beschikbaar is. Vanaf 14 december kun je met de update aan de slag op de pc, PlayStation 5 en Xbox Series X/S.

De update is gratis voor wie de basisgame al bezit. Daarnaast komt er ook een nieuwe next-gen versie van The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition met alle DLC en uitbreidingen inbegrepen. Die nieuwe versie zal initieel enkel digitaal beschikbaar zijn, maar krijgt op een later tijdstip ook een fysieke release.

Zowel de huidige versies voor PlayStation 4, Xbox One en Switch als de nieuwe versies krijgen ook nieuwe DLC die gebaseerd is op de tv-serie van The Witcher. Vermoedelijk krijg je toegang tot enkele nieuwe outfits voor de hoofdpersonages.

Het is nog onduidelijk welke technische verbeteringen je mag verwachten van de next-gen updates. Volgende week organiseert CD Projekt Red een livestream via Twitch om alvast enkele nieuwigheden toe te lichten.

Heb je deze moderne klassieker nog niet gespeeld? Lees dan zeker eens onze The Witcher 3: Wild Hunt review en The Witcher 3: Blood and Wine review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

The Witcher 3: Wild Hunt

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties