Skip to main content

Releasedatum Hearts of Stone uitbreiding The Witcher 3 bekend

Keigaaf.

Ontwikkelaar CD Project Red maakt de releasedatum van de Hearts of Stone uitbreiding voor The Witcher 3: Wild Hunt bekend. De DLC komt op 13 oktober uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Hearts of Stone voegt de nieuwe Runeword mechanic aan The Witcher 3 toe. Een Runeword geeft je een speciale vaardigheid die je manier van spelen beïnvloedt. Je ontmoet in de DLC tevens een aantal nieuwe monsters, nieuwe personages en een nieuwe romance option.

De uitbreiding is op elk moment toegankelijk, maar is wel ontworpen voor spelers die minimaal level 30 zijn. Hearts of Stone speelt zich in het gebied tussen Novigrad en Oxenfurt af en vertelt het verhaal van Geralts ontmoeting met een onsterfelijke bandietenleider.

Hearts of Stone is verkrijgbaar als download en als speciale Limited Edition. De downloadversie van de uitbreiding kost 9,99 euro en is beschikbaar via Steam of GOG. De fysieke Limited Edition van de DLC geeft je onder andere een aantal echte Gwent kaarten. Deze zijn ook los verkrijgbaar via een mini site.

The Witcher 3: Wild Hunt is sinds mei 2015 speelbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Een complete Witcher 3 walkthrough vind je op de site.

Bekijk op YouTube

Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Read this next