Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Switch-versie van The Witcher 3 krijgt Netflix content

Switcher.

Er is een nieuwe update beschikbaar voor The Witcher 3 op alle platformen. Het zijn echter vooral eigenaars van de Switch-versie die enkele nieuwigheden mogen verwachten. Die versie krijgt nu immers ook heel wat content die op andere platformen al beschikbaar was via de next-gen update van eind vorig jaar.

Grafisch moet je gezien de beperkte rekenkracht van de Switch weinig vooruitgang verwachten. Je krijgt echter wel een nieuwe questline en outfits gebaseerd op de Netflix-reeks.

Ook enkele gameplayverbeteringen van de next-gen update zijn nu beschikbaar op de Switch, waaronder een herbalancering van de combat en de mogelijk om snel tussen signs te wisselen.

De Switch-versie ondersteunt nu ook cross-progressie. Daarvoor heb je wel en GOG-account nodig. Voor de andere versies van de game is update 4.04 beperkt tot de nodige bug fixes.

Heb je deze moderne klassieker nog niet gespeeld? Lees dan zeker eens onze The Witcher 3: Wild Hunt review en The Witcher 3: Blood and Wine review.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties