Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Witcher Season 4 zonder Henry Cavill als Geralt aangekondigd

Geeft zijn medaillon en zwaarden door.

Netflix verlengt de The Witcher-reeks met een vierde seizoen en laat weten dat Henry Cavill deze keer niet zal aantreden als Geralt of Rivia.

In Season 4 speelt Liam Hemsworth (The Hunger Games) de monsterjager van dienst. Dat komt waarschijnlijk omdat Cavill de opnames niet kan combineren met die van Man of Steel 2.

Cavill liet via sociale media zelf weten wie zijn opvolger als Witcher wordt. Hij kijkt 'met veel enthousiasme' uit naar hoe die de rol van Geralt gaat vertolken. Hemsworth zei nadien dat hij een grote fan is van de reeks en dat hij erg vereerd is dat hij de rol van de monsterjager en het medaillon en de zwaarden van Henry Cavill mag overnemen.

Het kan nog lang duren voor we Liam Hemsworth op het kleine scherm met wit haar te zien krijgen. Het derde seizoen van The Witcher is pas in de zomer van 2023 te bekijken via Netflix. Fans van de reeks moeten voorlopig dus nog geen afscheid nemen van Henry Cavill als Witcher.

Op gamevlak onthulde CD Projekt Red dat de eerste The Witcher-game een remake krijgt en dat er eind 2022 een The Witcher 3 next-gen versie uitkomt.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

The Witcher 3: Wild Hunt

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties