Dit zijn de 4 nieuwe Operators in Warzone en Black Ops Cold War Season 3

Een oude bekende.

Warzone en Black Ops Cold War Season 3 voegt vier nieuwe Operators toe aan beide games.

Na de Warzone Season 3 release en Black Ops Cold War Season 3 release worden de volgende vier personages beschikbaar.

Wraith is deel van Warsaw Pact. Je kunt meteen met deze Operator spelen als je de Season 3 Battle Pass koopt. Bereik je Tier 100 van de Season 3 Battle Pass, dan krijg je een Legendary Wraith Operator Skin. Wraith is meteen bij het begin van Season 3 beschikbaar.

wraith

Knight is ook deel van Warsaw Pact. Dat geldt ook voor Antonov. Beide Operators worden later tijdens Season 3 beschikbaar in de in-game store als deel van speciale bundels.

knight
antonov

Tot slot wordt ook Captain Price een mogelijke Operator. Je kunt Price gebruiken in zowel Black Ops Cold War als Warzone. Koop je eender welke versie van Black Ops Cold War bij de start van Season 3, dan krijg je Price automatisch. Ook iedereen die Black Ops Cold War al heeft gekocht, krijgt Price door in te loggen bij Black Ops Cold War.

Deze versie van Price is overigens verschillend van die van Modern Warfare, dus raak niet in de war als je een van beide wilt gebruiken in Warzone.

price

Hoewel de Warzone hacks erger worden, staan er ook spannende zaken op til. Er komt een groot Warzone Season 2 slotevenement en er komt waarschijnlijk een nieuwe Warzone map.


Warzone Season 4 is begonnen! Bekijk de pagina met de Season 4 Battle Pass skins en de specifieke gidsen over de Red Doors, Uplink Stations en Satellites, en speciale wapens zoals de Nail Gun. Voor de rest hebben we wapenspecifieke gidsen over de LC10, FARA 83, Swiss K31 en PPSh-41, maar neem vooral eens een kijkje bij ons overzicht Call of Duty: Warzone gids en tips voor geavanceerde spelers!


Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Carl Vander Maelen

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Gerelateerde content

Respawn bant Apex Legends accounts voor "dashboarding"

Spelers op PlayStation 4 zijn grootste overtreders.

Steam update bevat nieuwe Storage Manager

'Hoezo, nog maar 100 mb beschikbaar?!'

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread