Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dit is wanneer je Warzone Season 3 deze week kunt spelen

Het komt er snel aan!

De Call of Duty: Warzone Season 3 en Black Ops Cold War Season 3 release ligt deze week. Je kunt de nieuwe content verkrijgen via een update voor Warzone en Black Ops Cold War die beschikbaar is vanaf 06:00 (6 uur 's ochtends) op donderdag 22 april.

Het einde van Season 2 vindt plaats om 21:00 op woensdag 21 april. Er zou een groot slotevenement voor Season 2 plaatsvinden dat waarschijnlijk te maken heeft met nucleaire wapens die ontploffen en de map van Verdansk grondig transformeren.

Meteen na de start van Season 3 begint de 'Hunt for Adler' limited-time event waarbij er unieke challenges zijn in zowel Warzone als Black Ops Cold War waarmee je tips kunt verzamelen over de locatie van Adler, het personage dat een grote rol speelt in de campagne van Black Ops Cold War.

Voltooi je deze challenges, dan krijg je Event beloningen. Hieronder vallen Weapon Charms, Calling Cards, een nieuwe Operator Skin en nog meer. Voltooi je beide sets aan challenges voor het event eindigt, dan krijg je ook een exclusieve Adler skin om in zowel Warzone als Black Ops Cold War te gebruiken.

Er gebeurt enorm veel in de wereld van Call of Duty. De Warzone Most Wanted contracts werden ondertussen verwijderd na een nieuwe glitch. Ook de Roze skin voor Rook zal worden aangepast na klachten van spelers.

Er komen nieuwe wapens en maps naar Black Ops Cold War en Warzone. Er komen ook 4 nieuwe Operators tijdens Season 3.


Warzone Season 5 is begonnen! Bekijk de pagina met de Season 5 Battle Pass skins.Voor de rest hebben we wapenspecifieke gidsen over de LC10, FARA 83, Swiss K31 en PPSh-41, maar neem vooral eens een kijkje bij ons overzicht Call of Duty: Warzone gids en tips voor geavanceerde spelers!


Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Black Ops Cold War

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Call of Duty: Warzone

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Carl Vander Maelen avatar

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.
Reacties