Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty-cheaters zien nu denkbeeldige tegenstanders

Trippen in oorlogsgebied.

Door een nieuwe anti-cheatupdate zien cheaters in Call of Duty-games nu denkbeeldige tegenstanders. Dat hebben Activision en Team Ricochet bekendgemaakt via de Call of Duty-website.

Om het cheaters zo moeilijk mogelijk te maken, voegt Team Ricochet nu denkbeeldige spelers toe aan de Call of Duty-matchen van cheaters. Die onbestaande spelers worden enkel waargenomen door cheaters, gedragen zich als echte spelers en zouden verwarring bij de cheaters moeten zaaien.

Cheaters zien het verschil niet tussen denkbeeldige en echte spelers.

Daarnaast wil Ricochet via deze functie informatie verzamelen over de cheatprogramma's die valsspelers gebruiken. Wanneer het team voldoende data heeft verkregen, zal het de desbetreffende valsspeler een ban opleggen.

In ander Call of Duty nieuws verneem je dat Black Ops Cold War een van de PlayStation Plus Essential-games van juli is en dat Warzone Caldera op 21 september permanent offline wordt gehaald.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties