Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Warzone beste LC10 loadout: de beste set-up en hoe de LC10 unlocken

Het beste uit de Call of Duty: Warzone LC10 halen.

De beste Warzone LC10 loadout class set-up: hoe de LC10 unlocken, en de beste Perks en Attachments.

De LC10 in Warzone is een van de beste sub-machine guns (SMGs) in Warzone, en ook een van de makkelijkste om onder de knie te krijgen.

Hoewel het een relatief lage vuurkracht heeft, heeft deze SMG een vrij lage horizontale en verticale recoil. Het kan ook afstanden bereiken die normaal buiten het bereik zouden liggen van SMGs zoals de Mac-10.

De LC10 is sinds februari 2021 te vinden in Warzone naast de FARA 83, en de LC10 is specifiek onderdeel van de Seizoen 2 Battle Pass.

Op deze pagina vind je de volgende info:

Call of Duty Warzone: PS5 vs Xbox Series X/ Series SBekijk op YouTube

Hoe de LC10 in Warzone unlocken

De LC10 verscheen in de Warzone Seizoen 2 Battle Pass, vrijgespeeld als beloning voor het bereiken van tier 31.

De LC10 in Call of Duty: Warzone

Je moet echter niet per se de Battle Pass kopen om het wapen zelf vrij te spelen. Als je de Battle Pass niet koopt, ga je verder met een gratis versie van de Battle Pass, die zijn eigen beloningen heeft - en de LC10 is ook een van deze unlocks.

De LC10 wordt pas vrijgespeeld op niveau 31, dus het is wel even grinden om er te komen. Als je hem snel wilt ontgrendelen, raden we je aan om in kleinere speltypen te spelen, zoals Plunder of Resurgence Extreme, zodat je sneller XP verdient.

Na Seizoen 2 zal de LC10 waarschijnlijk permanent beschikbaar worden als onderdeel van een in-game weapon challenge, vergelijkbaar met eerdere Battle Pass-wapens zoals de MAC-10 in Seizoen 1.

Beste Warzone LC10 loadout en attachments

Dit zijn de beste attachments voor de LC10 in Warzone:

 • Muzzle: Agency Suppressor (level 46)
 • Barrel: 13.2" Rifled (level 46)
 • Magazine: STANAG 55 Rnd (level 34)
 • Underbarrel: Field Agent Grip (level 44)
 • Rear Grip: Dropshot Wrap (level 53)

De Agency Suppressor is een uitstekende keuze voor een SMG zoals de LC10. Hoewel je bereik en de snelheid van je kogels een dipje nemen, wordt geluid vele malen stiller en wordt ook je verticale recoil enorm onderdrukt.

De LC10 is een SMG met een ongebruikelijk groot bereik, maar je kunt het nóg verder boosten. De 13.2" Rifled geeft de LC10 een boost aan het effectieve schadebereik, zodat je vijanden vanaf een nog groter bereik kunt raken.

Onze Warzone loadout voor de LC10

Voor het magazijn kies je de STANAG 55 Rnd. Hoewel het je aim-down-sight (ADS) snelheid een beetje afstraft, geeft het een enorme boost aan je magazijncapaciteit. Dat is cruciaal in Warzone waar je door het pantser en de gezondheid van een vijand moet geraken.

Voor de onderloop kun je het beste kiezen voor de Field Agent Grip. Als je zowel de horizontale als de verticale terugslag van de LC10 onder controle wilt krijgen, dan is dit het perfecte hulpstuk.

Ten slotte raden we de Dropshot Wrap aan voor je LC10 loadout in Warzone. In tegenstelling tot de rest van de Rear Grip opties voor de LC10, zitten er geen nadelen aan dit voorwerp. In plaats daarvan krijg je een mooie boost voor de ADS-snelheid en flinch resistance (het feit dat je personage schokkerig beweegt wanneer hij of zij geraakt wordt).

Beste Warzone LC10 perks en equipment

De beste Perks en Equipment voor de LC10 loadout in Warzone:

 • Perk 1: Kill Chain (level 34)
 • Perk 2: Overkill (level 8)
 • Perk 3: Tracker (level 51)
 • Secondary: Kies eender welke assault rifle of sniper rifle
 • Tactical: Heartbeat Sensor (level 30)
 • Lethal: Thermite (level 54)

Eerst is er Kill Chain, een bijna onmisbare Perk voor alle classes in Warzone. Met deze Perk heb je een veel grotere kans Killstreaks te vinden bij het doorzoeken van Supply Boxes, en het kan in Warzone nooit kwaad om een UAV of Cluster Streak tot je beschikking te hebben.

Daarnaast wil je Overkill voor je tweede Perk-slot. Ja, de LC10 heeft een geweldige range voor een SMG, maar je hebt nog steeds geen schijn van kans tegen vijanden die op je schieten vanaf grotere afstanden op de uitgestrekte Verdansk map. Overkill laat je een primair wapen nemen in je secundaire wapen slot, dus gebruik dit om een assault rifle of sniper te nemen als reserve wapen.

De LC10 in Warzone

Perk nummer drie is Tracker. Met deze Perk kun je de voetafdrukken zien van recente vijanden in een gebied. Als je een agressieve speler bent, gebruik je de voetafdrukken om spelers op te sporen voor een confrontatie, maar als je meer een conservatieve speler bent, gebruik je dit om clusters van vijanden te vermijden.

Wanneer je een wapen als de LC10 gebruikt, moet je vooral proberen om dicht bij vijanden te blijven. Hiervoor moet je natuurlijk wel je omgeving in de gaten kunnen houden. Daarom raden we je aan de Heartbeat Sensor in je Tactische uitrusting te stoppen. Hiermee kun je je omgeving pingen voor spelers binnen 50 meter. Dit is de perfecte verdediging tegen naderende vijanden.

Tot slot raden we je aan Thermite te nemen als dodelijke optie voor je LC10 loadout in Warzone. Dit voorwerp brandt gedurende korte tijd hevig en kan ook aan oppervlakken blijven kleven, waardoor het door de wapenrusting van vijanden scheurt die in de explosie terechtkomen. Het is uitstekend voor gevechten van dichtbij, omdat het ook kan worden gebruikt om gebieden af te sluiten voor naderende vijandelijke spelers.


Warzone Season 5 is begonnen! Bekijk de pagina met de Season 5 Battle Pass skins.Voor de rest hebben we wapenspecifieke gidsen over de LC10, FARA 83, Swiss K31 en PPSh-41, maar neem vooral eens een kijkje bij ons overzicht Call of Duty: Warzone gids en tips voor geavanceerde spelers!


Read this next