Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Warzone beste PPSh-41 loadout: Onze PPSh-41 class aanraders en hoe je de PPSh-41 unlockt uitgelegd

Het beste uit de Call of Duty: Warzone PPSh-41 halen.

De PPSh-41 in Warzone, is net als andere submachine guns, de perfecte manier om je in korte maar krachtige bursts een weg te banen door vuurgevechten.

Gearriveerd op 22 april 2021 naast de Swiss K31, maakt de PPSh-41 zijn debuut in Warzone en Black Ops: Cold War aan het begin van Season 3. Je moet dus een specifiek level van de Battle Pass bereiken.

Het wapen is een krachtig wapen dankzij de korte tijd die je nodig hebt om vijanden te doden op korte tot middellange afstand, de hoge fire rate en het lichte gewicht.

Aangezien je naar 1984 gaat, lees je op deze pagina de wijze hoe je de PPSh-41 moet unlocken en onze beste PPSh-41 loadout en PPSh-41 class aanbevelingen.

Op deze pagina:

Verdansk '84 Trailer | Call of Duty® WarzoneBekijk op YouTube

Als je nog met de wapens van Season 2 bezig bent, hebben we aanbevelingen voor de FARA 83 en LC10.

De PPSh-41 in Warzone unlocken

Het wapen werd geïntroduceerd aan het begin van Season 3. Toen moest je level 15 van de Battle Pass halen om het vrij te spelen, maar dit veranderde met de komst van Season 4.

Nu moet je om de PPSh-41 te unlocken het volgende doen: je moet 3 kills halen onmiddelijk na het inzetten van een sprint in 15 verschillende voltooide matches - met SMG's, natuurlijk.

Dat is geen lastige uitdaging. Gelukkig hebben SMG's geweldige hip fire en meestal een behoorlijke richtsnelheid. Naast de snelle vuursnelheid is de kans groot dat je vrij snel drie vijanden hebt neergeschoten.

Het probleem zit hem echter in het feit dat het tijdrovend is - 15 matches is een flink aantal. Daarom raden we je aan om Team Deathmatch en Nuketown 24/7 in Black Ops: Cold War te spelen, die over het algemeen korter van duur zijn.

Als je deze challenge in Warzone wilt doen, raden we je zoals gewoonlijk Plunder aan, zodat je tijdens de match kunt respawnen.

Als je de challenge hebt voltooid, laat de game het je na de match weten. Ga vanaf daar naar de loadout tab en plaats het wapen in het primaire slot.

Beste Warzone PPSh-41 loadout en attachments

Bij een submachine gun kun je de gebruikelijke beschikbare attachements voor de PPSh-41 verwachten. Dat is zeker welkom gezien enkele van de zwakste aspecten van het wapen, zoals de recoil en het kortere bereik.

Hieronder staan onze aanbevelingen voor een optimale PPSh-41 loadout, waaronder de benodigde levels:

 • Muzzle: Sound Suppressor (unlockt op level 20)
 • Barrel: 15.7" Task Force (unlockt op level 48)
 • Stock: Raider Stock (unlockt op level 54)
 • Ammunition: 55 Rnd Drum (unlockt op level 8)
 • Rear Grip: Spetsnaz Grip (unlockt op level 41)

GRU Suppressor was onze eerste keuze, maar we leunen nu meer naar de Sound Suppressor na de mid-season update tijdens Season 3 Reloaded. Het geeft de PPSh-41 een hogere richt- en vuursnelheid, een hogere kogelsnelheid en goede geluidsonderdrukking. Het bereik is iets minder, maar dat compenseren we met een andere attachement.

Vervolgens heb je de barrel, waarvoor wij de 15,7" Task Force hebben gekozen. Je verliest verticale en horizontale terugslagcontrole, maar krijgt meer kogelsnelheid, naast meer snelheid om te strafen en effectievere schadebereik.

We weten dat de Raider Stock een hoog level vereist, maar daar is dan ook een goede reden voor. De PPSh-41 heeft veel baat bij ADS en hoe meer we dat kunnen versterken, hoe beter. Met deze attachement verbetert je snelheid tijdens het gebruik van ADS, evenals je algemene bewegingssnelheid tijdens het aimen en sprint naar vuren tijd. Je nauwkeurigheid met hip fire gaat ietwat achteruit, maar al bij al maakt het weinig verschil.

Een submachine gun is altijd het beste met een zo'n groot mogelijk ammunitiemagazijn, en dat is waar de 55 Rnd Drum om de hoek komt kijken. De grotere munitie capaciteit komt met een nadeel, namelijk een tragere reload speed, maar je compenseert dat door veel meer kansen te hebben om je vijanden uit te schakelen, omdat je minder vaak hoeft te herladen.

Tot slot, is de Spetsnaz Grip perfect om de afname van de horizontale en verticale terugslagcontrole te verzachten. Het verlaagt de snelheid van ADS en je algemene bewegingssnelheid tijdens het aimen, maar dat wordt door de Raider Stock gecompenseerd.


Warzone Season 5 is begonnen! Bekijk de pagina met de Season 5 Battle Pass skins.Voor de rest hebben we wapenspecifieke gidsen over de LC10, FARA 83, Swiss K31 en PPSh-41, maar neem vooral eens een kijkje bij ons overzicht Call of Duty: Warzone gids en tips voor geavanceerde spelers!


Beste Warzone PPSh-41 class maken, perks en equipment

Terwijl de PPSh-41 een leuk en interessant wapen is om te gebruiken, is het toch een submachine gun, dus de class setup ligt in de lijn die je voor deze categorie zou verwachten.

Hier zijn onze keuzes voor de beste items, zoals equipment en Perks, om de beste PPSh-41 class setup in Warzone te maken:

 • Perk 1: Quick Fix (unlockt op level 42)
 • Perk 2: Overkill (unlockt op level 38)
 • Perk 3: Amped (unlockt op level 1)
 • Secondary: ZRG 20mm (unlockt door het verkrijgen van 2 Longshot medailles in 10 verschillende matches met Sniper Rifles)
 • Tactical: Stun Grenade (unlockt op level 1)
 • Lethal: Frag Grenade (unlockt op level 1)

Aangezien het niet lang duurt voordat de PPSh-41 een vijand neerhaalt, is het een goede combo om Quick Fix te gebruiken om snel health terug te krijgen. Als je niet zeker weet wat je moet gebruiken als je level 42 nog niet hebt bereikt, helpt het om tot die tijd E.O.D. te gebruiken om de schade van non-killstreak explosieven en vuur te beperken.

Zoals gewoonlijk raden we je aan om Overkill als tweede perk te gebruiken. In dit geval hebben we de ZRG 20mm sniper rifle gekozen, omdat het niet alleen logisch is omdat ze allebei uit 1984 komen, maar ook om de korte tot middellange afstand van de submachine gun te compenseren.

Natuurlijk bestaat er een kans dat je tijdens het snipen wordt opgemerkt of dat je geen dodelijk schot lost, waardoor je je positie moet verdedigen of naar de vijand toe moet sprinten. Snel overschakelen naar de PPSh-41 is de oplossing, en Amped zorgt ervoor dat de actie zo snel mogelijk verloopt.

Tot slot hebben we gekozen voor traditionele keuzes voor zowel de Tactical en Lethal equipment met de Frag en Stun grenades. Zoals we al zeiden, is de submachine gun niet zo goed op lange afstanden, dus het gooien van explosieven of het stunnen van vijanden voordat je aan komt stormen is een strategie om te overwegen.

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Call of Duty: Warzone gids en tips voor meer tips.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Black Ops Cold War

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Call of Duty: Warzone

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!
Reacties