Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe Call of Duty: Warzone map gelekt via Twitter

Verdansk in de jaren '80.

Deze ochtend waren op Twitter kortstondig enkele beelden te zien van de nieuwe Call of Duty: Warzone map. Activision heeft intussen de meeste beelden en filmpjes verwijderd, maar er zijn nog enkele beelden in een lage resolutie te vinden. Die wijzen er op dat je de Battle Royale binnenkort in een versie van Verdansk in de jaren '80 speelt.

Fans speculeren al weken over de toekomst van Warzone. Alles wijst er op dat er grote veranderingen op til staan. Vermoedelijk wordt heel Verdansk binnenkort platgebombardeerd. Onderstaande beelden tonen dat we nadien waarschijnlijk terugkeren naar het verleden.

Zo is het stadion van Verdansk nog helemaal in opbouw. Ook de dam is nergens te zien. In plaats daarvan staan er verschillende aquaducten. Vermoedelijk bevat de nieuwe versie van Verdansk ook een ondergrondse mijn.

De officiële aankondiging van Activision komt er waarschijnlijk heel binnenkort. Warzone Season 3 lanceert immers al op 22 april. Als je intussen Warzone wil spelen, voorzie je best voldoende hardeschijfruimte. De nieuwe Call of Duty: Warzone update is immers bijna 60GB groot.

Read this next