Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Warzone Season 2 eindigt met groot slotevenement

Bereikt radioactieve hoogtes.

Het laatste evenement van Call of Duty: Warzone Season 2 vindt op 21 april om 21:00 uur plaats. Dat maakt Activision bekend via een teaser op de Call of Duty-twitteraccount.

Afgezien van een gepixeleerde schedel en de zin 'The end is near...' worden we voorlopig niet veel wijzer van de tweet. Dat verhindert de fans echter niet om volop te speculeren over het evenement.

Omdat de schedel lijkt op die van een zombie, er erg veel zombies te vinden zijn in Verdansk en omdat er vorige week al Warzone nukes te bewonderen waren op de Verdansk-map, vermoeden fans dat de map op 21 april wordt weggevaagd met kernraketten.

Naast een evenement op het einde van Season 2 organiseert Activision ook een groot Warzone en Black Ops Cold War Double XP weekend. Dat doet de uitgever om spelers de kans geven om de laatste tiers van de Battle Pass te verdienen.

Meer weten informatie over de Black Ops - Cold War: Warzone Season 2 Battle Pass tiers vind je op onze website.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Warzone

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties