Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Warzone beste Swiss K31 loadout: de beste set-up en hoe de Swiss K31 unlocken

Het beste uit de Call of Duty: Warzone Swiss K31 halen.

De Swiss K31 in Warzone voegt zich bij de PPSh-41 bij het aftrappen van Season 3.

Als je op zoek bent naar een nieuwe sniper rifle, dan is de Swiss K31 een goede old school keuze. Dat is een snipergeweer met bolt-actie, dus spelers die vertrouwd zijn met dat soort scherpschuttersgeweren en soortgelijke snipers voelen zich waarschijnlijk gelijk thuis.

De vuursnelheid van de Swiss K31 ligt hoger dan bij andere zwaargewichten zoals de ZRG 20mm, wat wordt gecompenseerd door minder schade wanneer er op de torso en daaronder wordt gericht.

Het nieuwe seizoen van Warzone neemt spelers mee naar 1984 - en dit is de sniper rifle die je het meeste tegenkomt. Op deze pagina lees je hoe je de Swiss K31 moet unlocken en wat de beste Swiss K31 loadout is.

Op deze pagina:

Cover image for YouTube video
Verdansk '84 Trailer | Call of Duty® Warzone™

Als je nog met de wapens van Season 2 bezig bent, hebben we aanbevelingen voor de FARA 83 en LC10.

Hoe de Swiss K31 in Warzone unlocken

Gearriveerd op 22 april 2021, maakt de Swiss K31 in Warzone zijn debuut aan het begin van Season 3. Je moet een specifiek Battle Pass niveau bereiken om het wapen te unlocken.

Om de Swiss K31 in Warzone te unlocken, moet je level 31 van de Battle Pass bereiken.

Als tweede optie heb je de mogelijkheid om de Battle Pass te kopen die de booster pack bevat om je alvast naar level 20 te brengen, of door COD Points te gebruiken om levels te kopen.

Het duurt even om level 31 te bereiken, maar je hebt in ieder geval de keuze hoe je dat wilt doen. Warzone, Zombies, en de normale Black Ops: Cold War multiplayermodi geven je XP voor de Battle Pass. Dat gezegd hebbende is het ook een mooie kans om met het Hunt for Adler evenement te starten. Daarvoor moet je zeven matches op Yamantau spelen en voltooien in de 24/7 modus van Cold War.

Zodra je level 31 hebt bereikt, laat de game je na de match weten of je een nieuw wapen hebt vrijgespeeld. Ga vervolgens naar je loadouts en zet je wapen in de primary slot.

Beste Warzone Swiss K31 loadout en attachments

De Swiss K31 is een aangename aanvulling op het wapenarsenaal, maar het is handig om de voor- en nadelen van het wapen te weten. De Swiss K31 heeft een lage recoil en een grote nauwkeurigheid, maar enkele aspecten zoals de aim-down-sight (ADS) snelheid en idle sway control zijn belangrijk bij het plannen van een loadout.

Hieronder staan de beste attachments voor de Swiss K31 in Warzone:

 • Muzzle: GRU Suppressor (level 46)
 • Barrel: 24.9″ Combat Recon (level 30)
 • Optic: Axial Arms 3x (level 12)
 • Stock: Tactical Stock (level 10)
 • Handle: Serpent Wrap (level 44)

Het duurt even voordat je level 46 hebt bereikt, maar de GRU Suppressor is de moeite waard. Deze attachment heeft een aantal interessante effecten met de Swiss K31, variërend van verhoogde idle sway, onderdrukking van verticale recoil en +100 procent muzzle flash concealment.

Dat helpt je om stabiel te blijven richten en je doel in zicht te houden. De snelheid van je kogels en de aim-down-sight (ADS) snelheid nemen wel af, maar worden gecompenseerd door de rest van de loadout.

De 24.9” Combat Recon barrel is de allerbeste metgezel van de GRU Suppressor. Aangezien je de kogelsnelheid met de muzzle vermindert, compenseert de barrel het niet alleen, maar verbetert het de stat verder met 75 procent. Je verliest alleen een beetje controle over de idle sway, maar dat maakt de GRU goed.

Het zou geen sniper rifle zijn zonder een lange lijst van optics om uit te kiezen. Hoewel er zeker sprake is van persoonlijke voorkeur, vonden we de Axial Arms 3x de beste keuze voor het wapen. Je hebt de mogelijkheid om die vroeg aan te schaffen, het heeft een vergroting van 3.0x, en het is niet echt storend voor het gezichtsveld als je aim-down-sight gebruikt.

Aangezien je in Warzone waarschijnlijk veel beweegt, terwijl je met je sniper rifle richt, geeft de Tactical Stock je de nodige boost aan je loopsnelheid. Je krijgt hem vrij vroeg en gelukkig heeft de stock geen negatieve effecten.

Ten slotte is de Serpent Wrap perfect om de trage aim-down-sight te verhelpen. Je verliest een beetje sprinttijd, maar dat is niets vergeleken met de balans van de gehele loadout.


Warzone Season 5 is begonnen! Bekijk de pagina met de Season 5 Battle Pass skins.Voor de rest hebben we wapenspecifieke gidsen over de LC10, FARA 83, Swiss K31 en PPSh-41, maar neem vooral eens een kijkje bij ons overzicht Call of Duty: Warzone gids en tips voor geavanceerde spelers!


Beste Warzone Swiss K31 perks en equipment

Hieronder staan onze keuzes voor de beste Perks en Equipment om daarmee de beste Swiss K31 class setup te maken:

 • Perk 1: Cold-Blooded (level 29)
 • Perk 2: Overkill (level 38)
 • Perk 3: Tracker (level 51)
 • Secondary: AK-47 (level 7)
 • Tactical: Heartbeat Sensor (level 1)
 • Lethal: Claymore (level 1)

Aangezien je in Warzone vooral de sniper rifle gaat gebruiken, bijvoorbeeld om een teamgenoot dekking te geven of om je locatie te verdedigen voordat de cirkel weer sluit, is Cold-Blooded een must. Daarmee blijf je onopgemerkt door het AI targeting system, maar ook door thermal optics van de vijanden.

Zoals gewoonlijk raden we je Overkill aan als tweede perk. Voor de gelegenheid hebben we gekozen voor de AK-47, aangezien de update van Season 3 de recoil heeft aangepast en het daardoor weer een geliefde keuze is geworden. Het is een veelzijdig geweer dat alles aankan, van korte tot lange afstand en het gaat goed samen met een sniper rifle.

Voor de derde perk, zijn we voor Tracker gegaan. Dat komt door de mogelijkheid om daarmee vijandige voetstappen te zien.

Tot slot is de Heartbeat Sensor een goede aanvulling op de derde perk, zodat je een vijanden die je nog niet bent tegengekomen in de gaten kunt houden. Maar voor het geval dat er iemand toch in slaagt om langs je heen te sluipen, biedt een Claymore eventueel de helpende hand.

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Call of Duty: Warzone gids en tips voor meer tips.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Black Ops Cold War

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Call of Duty: Warzone

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties