Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Warzone beste FARA 83 loadout: de beste FARA 83 set-up en hoe de FARA 83 unlocken

Alles halen uit de FARA 83 in Call of Duty: Warzone.

De beste Warzone FARA 83 loadout class set-up: hoe de FARA 83 unlocken, en de beste Perks en Attachments.

De FARA 83 in Warzone is een van de beste assault rifles in de game vanwege zijn veelzijdigheid.

Dit wapen doet veel schade, heeft een goeie rate of fire, en bezit een wendbaarheid die je nog verder kunt boosten door enkele attachments.

De FARA 83 is sinds februari 2021 beschikbaar in Warzone samen met de LC10, en is deel van de Warzone Season 2 Battle Pass.

Op deze pagina vind je:

Cover image for YouTube videoCall of Duty Warzone: PS5 vs Xbox Series X/ Series S - Back-Compat Showdown + 120fps Analysis
Call of Duty Warzone: PS5 vs Xbox Series X/ Series S

Hoe de FARA 83 in Warzone unlocken

De FARA 83 is verschenen in de Seizoen 2 Battle Pass, vrijgespeeld als beloning voor het bereiken van tier 15. Het verscheen samen met de LC10.

Je moet weliswaar de Battle Pass niet kopen om het wapen zelf vrij te spelen. Als je de Battle Pass niet koopt, ga je namelijk verder met een gratis versie van de Battle Pass, die zijn eigen beloningen heeft - en de FARA 83 is een van deze unlocks.

De FARA 83 in Warzone

Omdat de FARA 83 pas bij level 15 vrijkomt, moet je een beetje grinden om dit wapen te krijgen. Als je hem snel wilt halen, raden we je aan om in kleinere speltypen te spelen, zoals Plunder of Resurgence Extreme, zodat je sneller XP verdient.

Na Seizoen 2 zal de FARA 83 waarschijnlijk deel worden van in-game weapon challenges, vergelijkbaar met eerdere Battle Pass-wapens zoals de Mac-10 in Seizoen 1.

Beste Warzone FARA 83 loadout en attachments

Maak je een custom class met de FARA 83 in Warzone, dan raden we je de volgende attachments aan voor de beste resultaten:

 • Muzzle: Flash Guard 5.56 (level 3)
 • Barrel: 15.5" Contour (level 21)
 • Optic: SUSAT Multizoom (level 47)
 • Rear Grip: Airborne Elastic Wrap (level 53)
 • Underbarrel: Field Agent Grip (level 41)

Wat betreft de attachments voor de FARA 83 in Call of Duty: Warzone wil je gaan voor de Flash Guard 5.56 op de muzzle. Dit stuk stelt je niet enkel in staat om verticale recoil beter onder controle te krijgen, maar zorgt ook voor een kleine boost betreffende stabiliteit. Simpel gezegd, dit is een geweldige attachment om de FARA 83 als full-auto wapen onder controle te houden.

Voor de barrel op de FARA 83 kies je de 15,5" Contour. Hoewel dit ten koste gaat van je sprintsnelheid en aim-down-sight (ADS) snelheid, levert het grote bonussen op voor je effectieve schadebereik en kogelsnelheid. Beide zijn natuurlijk geweldig voor de grotere afstanden van de Verdansk-kaart.

De bevestiging van de loop voor de FARA 83 in Warzone

Voor het optic slot op de FARA 83 kies je de SUSAT Multizoom. Deze wordt ontgrendeld op niveau 47 en biedt de FARA 83 meerdere zoomniveaus, wat betekent dat het een uitstekende optie is voor zowel gevechten op middellange afstand als op lange afstand.

Bij de optie Rear Grip kies je voor de Airborne Elastic Wrap. Met deze optie zijn er een paar nadelen: je bewegingssnelheid tijdens ADS-richten en tijdens het vuren, alsook van sprinten naar schieten gaan, is wat trager. Je krijgt echter wel boosts voor je ADS tijd, weerstand tegen terugslag en stabiliteit bij het richten, waardoor het geweer een stuk stabieler wordt tijdens vuurgevechten.

Ten slotte, kies voor de Field Agent Grip met de FARA 83. Hoewel dit ten koste gaat van je snelheid om te bewegen tijdens ADS-richten en vuren, geeft het mooie bonussen voor zowel je horizontale als verticale terugslagbeheersing, wat de afweging meer dan de moeite waard maakt.

Beste Warzone FARA 83 Perks en equipment

Maak je een custom class met een FARA 83, dan zijn dit de beste Perks en equipment keuzes:

 • Perk 1: Kill Chain (level 34)
 • Perk 2: Ghost (level 24)
 • Perk 3: Spotter (level 38)
 • Secondary: RPG-7 (level 1)
 • Tactical: Heartbeat Sensor (level 30)
 • Lethal: Proximity Mine (level 43)

Eerst belangrijk is dat je Kill Chain kiest voor Perk nummer één. Simpel gezegd geeft deze Perk je een veel grotere kans om Killstreaks te vinden in Supply Boxes, die je nodig hebt als je vijandelijke spelers wilt lokaliseren met een UAV of ze wilt bombarderen met een Cluster Strike.

Voor de tweede Perk kies je Ghost. De Ghost Perk is bijna onmisbaar voor alle custom classes in Warzone, omdat je je hiermee kunt verbergen voor vijandelijke UAV-scans. Essentieel in een battle royale, natuurlijk. Bovendien verbergt deze perk ook jouw positie wanneer een vijand een Heartbeat Sensor gebruikt. De enige manier waarop je dus nog je positie kunt verraden, is wanneer je een wapen afvuurt zonder een geluidsdemper.

Onze FARA 83 custom class in Warzone

Bij Perk drie adviseren we je de Spotter Perk te kiezen. Hiermee kun je vijandelijke uitrusting en Killstreaks door muren en andere omgevingen heen zien. In principe laat de deze Perk je altijd weten of je op een Proximity Mine van een vijand stuit, of wanneer een vijand C4 naar je toe heeft gegooid, zodat je op een veiliger afstand kunt gaan staan voordat het ontploft.

Wat betreft de Tactische uitrusting: de Heartbeat Sensor is altijd een verstandige keuze. Met dit voorwerp kun je binnen 50 meter pingen naar vijandelijke spelers, zodat je kunt zien waar vijandelijke spelers zich bevinden ten opzichte van je huidige positie. Zoals al gezegd: er zijn weinig zaken belangrijker in een battle royale.

Ten slotte hebben we gekozen voor de Proximity Mine voor de Lethal uitrusting keuze. Deze optie kan worden vervangen door de C4 als je meer directe controle wilt over de timing van je explosies, maar anders richt de Proximity Mine enorm veel schade aan zowel vijandelijke spelers als voertuigen aan. Het vernietigt ook extreem snel het pantser van spelers die in de explosie terechtkomen.


Warzone Season 5 is begonnen! Bekijk de pagina met de Season 5 Battle Pass skins.Voor de rest hebben we wapenspecifieke gidsen over de LC10, FARA 83, Swiss K31 en PPSh-41, maar neem vooral eens een kijkje bij ons overzicht Call of Duty: Warzone gids en tips voor geavanceerde spelers!


Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Warzone

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Carl Vander Maelen avatar

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Reacties