Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Warzone Caldera wordt in september permanent offline gehaald

Geeft zich voor altijd over.

Uitgever Activision haalt Call of Duty: Warzone Caldera vanaf 21 september permanent offline om wil te focussen op "toekomstige Call of Duty-content, waaronder Warzone 2.0".

Omdat je de gemaakte progressie in Warzone Caldera niet kan overdragen naar Warzone 2.0, ben je vanaf 21 september al je voortgang voor eeuwig kwijt.

Alle Modern Warfare (2019)-, Black Ops Cold War- en Vanguard-content die je voor het sluiten van de servers koopt in Warzone, is na 21 september nog steeds toegankelijk in de desbetreffende game.

Warzone kwam in 2020 na de release van Modern Warfare (2019) uit en werd in november 2022 offline gehaald. Twee weken later werd Warzone 1 opnieuw speelbaar gemaakt onder de naam Warzone Caldera.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties