Fortnite update met auto's loopt vertraging op

Vast in het verkeer. 

De grote update die voertuigen zoals auto's in Fortnite zou introduceren, loopt enkele weken vertraging op. Dat laat ontwikkelaar Epic Games weten op Twitter.

Normaal gezien zouden er binnenkort auto's en andere voertuigen geïntroduceerd worden, waarmee je op de map kan rondrijden. Die update zou er komen wanneer het waterniveau na de overstroming van de Fortnite map voldoende gedaald was.

Ondertussen hebben we het waterpeil al verschillende keren zien zakken, maar de auto's blijven uit.

Nu heeft Epic Games in de naam van No Sweat, de fictieve verzekeraar in Fortnite, een tweet de wereld ingestuurd om de fans te melden dat ze nog enkele weken geduld moeten hebben.

Wel zijn er intussen al verschillende benzinestations te vinden op de Fortnite map waar je de voertuigen in de toekomst kunt bijtanken. Door het uitstel is een geplande challenge wel aangepast, zodat je daar geen voertuig meer voor nodig hebt.

Samen met de voertuigen in mogen we nog andere nieuwigheden verwachten. Zo komt er een Race Royale, waarin je tegen elkaar moet racen op de map, en een Fortnite-versie van Crazy Taxi, waarbij je personen en items zo snel mogelijk van punt A naar B moet rijden.

Er is nog geen datum bekend waarop het huidige Fortnite Season 3 eindigt, maar nu de voertuigenupdate vertraging oploopt, kan het zijn dat ook de rest van het seizoen verlengd wordt.

Fortnite Chapter 2 Season 3 is begonnen. Dat betekent uiteraard een nieuwe Fortnite Season 3 Battle Pass en nieuwe challenges zoals het vinden van de Deadpool floaties bij de Yacht en het rijden op een loot shark bij Sweaty Sands in Week 2 en Catty Corner vault en key card en de Gnomes in Homely Hills in Week 1. Voor een overzicht van alles wat we weten, kan je ook terecht in ons artikel over de Fortnite Season 3 challenges en de overstroomde Fortnite map.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread