Fortnite update met auto's loopt vertraging op

Vast in het verkeer. 

De grote update die voertuigen zoals auto's in Fortnite zou introduceren, loopt enkele weken vertraging op. Dat laat ontwikkelaar Epic Games weten op Twitter.

Normaal gezien zouden er binnenkort auto's en andere voertuigen geïntroduceerd worden, waarmee je op de map kan rondrijden. Die update zou er komen wanneer het waterniveau na de overstroming van de Fortnite map voldoende gedaald was.

Ondertussen hebben we het waterpeil al verschillende keren zien zakken, maar de auto's blijven uit.

Nu heeft Epic Games in de naam van No Sweat, de fictieve verzekeraar in Fortnite, een tweet de wereld ingestuurd om de fans te melden dat ze nog enkele weken geduld moeten hebben.

Wel zijn er intussen al verschillende benzinestations te vinden op de Fortnite map waar je de voertuigen in de toekomst kunt bijtanken. Door het uitstel is een geplande challenge wel aangepast, zodat je daar geen voertuig meer voor nodig hebt.

Samen met de voertuigen in mogen we nog andere nieuwigheden verwachten. Zo komt er een Race Royale, waarin je tegen elkaar moet racen op de map, en een Fortnite-versie van Crazy Taxi, waarbij je personen en items zo snel mogelijk van punt A naar B moet rijden.

Er is nog geen datum bekend waarop het huidige Fortnite Season 3 eindigt, maar nu de voertuigenupdate vertraging oploopt, kan het zijn dat ook de rest van het seizoen verlengd wordt.

De invasie is begonnen! Oftewel, Fortnite Chapter 2 Season 7 is gearriveerd. Naast een nieuwe Fortnite Season 7 Battle Pass zijn er ook aanpassingen aan de Fortnite map en zijn de Fortnite Legendary Quests gearriveerd. Bovendien maakt in de toekomst Superman zijn opwachting. Deze week moet je weer langs de payphone passeren en onder andere Spy Probes zetten, met een detector alien billboards breken en bioscanners plaatsen. Oh, en vergeet ook het Ariana Grande Fortnite concert niet!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread