Fortnite dataminers vinden een verborgen gebied onder water

Zal tevoorschijn komen wanneer het waterpeil daalt.

Fans hebben een nieuwe locatie gevonden op de Fortnite map die verborgen ligt onder water. De locatie heet The Ruins zal later dit seizoen tevoorschijn komen wanneer het waterpeil daalt.

Vandaag konden we al de eerste effecten van dat dalende waterpeil zien, al duurt het nog zeker tot het einde van het seizoen eind augustus vooraleer je opnieuw de volledige map kunt verkennen.

2

Vermoed zijn THe Ruins gelinkt aan Aquaman, op dezelfde manier waarop Deadpool tijdens het vorige seizoen ook een speciale locatie had op de map.

Fortnite Season 3 begon met een grotendeels overstroomde map. Andere gebieden waren dan weer aanzienlijk veranderd. Zo zijn er drijvende dorpjes. Epic Games heeft al onthuld dat het water uiteindelijk zal wegsijpelen. In de trailer voor Season 3 zagen we bijvoorbeeld spelers met auto's rijden op de map.

Hieronder vind je een vergelijking tussen de verschillende Fortnite maps. De linkse foto is de map zoals die eruit zag bij de start van Season 3. De middelste is vandaag na de eerste daling van het waterpeil, en de laatste foto is hoe de map er uit zal zien als het water volledig weg is. De Ruins kan je vinden in de linkerbovenhoek van de map waar vroeger het gecrashte vliegtuig te vinden was.

1
Klik om het groter te maken.

Fortnite Chapter 2 Season 3 is begonnen. Dat betekent uiteraard een nieuwe Fortnite Season 3 Battle Pass en nieuwe challenges zoals het vinden van de Deadpool floaties bij de Yacht en het rijden op een loot shark bij Sweaty Sands in Week 2 en Catty Corner vault en key card en de Gnomes in Homely Hills in Week 1. Voor een overzicht van alles wat we weten, kan je ook terecht in ons artikel over de Fortnite Season 3 challenges en de overstroomde Fortnite map.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread