FIFA 21 release staat voor oktober gepland

Ietsje later dan normaal.

EA Sports heeft tijdens EA Play Live de FIFA 21 release bekendgemaakt.

Tijdens de showcase heeft de ontwikkelaar de eerste beelden van FIFA 21 en Madden NFL 21 getoond. Het gaat echter nog niet om gameplaybeelden maar om sfeerbeelden waarbij op gevoel en beleving wordt ingezet.

EA Sports brengt de voetbalgame op 9 oktober uit voor de pc (zowel Steam als Origin), PlayStation 4, Xbox One. Bij een pre-order van de FIFA 21 Ultimate Team Edition of FIFA 21 Champions Edition speel je de game drie dagen eerder. Met EA Access en Origin Access Play First Trials krijg je vanaf 1 oktober toegang.

Er komt ook een FIFA 21 PlayStation 5 en Xbox Series X-versie, maar wanneer is nog niet bekend. Wat wel vaststaat, is dat er een gratis FIFA 21 upgrade komt waarmee je de PlayStation 4- of Xbox One-versie zonder extra kosten naar de volgende generatie console kunt overzetten.

Daarnaast komt de game ook voor Stadia en de Switch uit. De Switch-versie is echter een update van FIFA 20. met een aangepast roster.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Yvo Kieviet

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread