Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Kylian Mbappé staat opnieuw op de cover van FIFA 22

In de zevende hemel.

Electronic Arts heeft in afwachting van een volledige reveal alvast de cover van FIFA 22 onthuld. Net zoals vorig jaar prijkt de Franse sterspeler Kylian Mbappé van PSG op de voorkant van de game.

Dit keer worden de rug van Mbappé en zijn iconische rugnummer 7 prominent in beeld genomen. Vorig jaar bestond de cover nog uit een collage van verschillende foto's van Mbappé, maar dit keer kiest EA duidelijk terug voor een meer traditionele en minimalistische aanpak.

De komende dagen en weken mag je nog heel wat FIFA 22-nieuws verwachten. Op 11 juli krijgen we een eerste teaser te zien, tijdens EA Play op 22 juli volgt waarschijnlijk een eerste volwaardige trailer.

De FIFA 22 release is nabij. Als je niet kan wachten, dan heb je waarschijnlijk wel interesse in de FIFA 22 Early Access waarmee je de game al vroeger kan spelen. We hebben ook uitgebreide informatie over wat er allemaal nieuw is aan de FIFA 22 gameplay, het nieuwe FIFA 22 FUT, de FIFA 22 Career Mode en natuurlijk ook FIFA 22 Volta. Ook zijn de eerste FIFA 22 Player Ratings er, met de Bundesliga ratings, La Liga ratings, Premier League ratings, Serie A ratings en Ligue 1 ratings. Als je nog specifieker wil gaan, hebben we zelfs overzichten van de beste middenvelders, beste aanvallers, beste keepers, beste verdedigers en beste talenten voor je. Vergeet ook zeker niet dat de FIFA 22 Web app ontzettend handig is!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

FIFA 21

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch

FIFA 22

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties