Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

FIFA 21 krijgt gratis upgrade voor PlayStation 5 en Xbox Series X

Twee voor de prijs van één.

Wanneer je de PlayStation 4- of Xbox One-versie van FIFA 21 koopt, kun je die gratis upgraden naar een PlayStation 5- of Xbox Series X-versie. Dat heeft Electronic Arts officieel bekendgemaakt.

Met de zogenaamde Dual Entitlement hoef je voor de huidige en volgende generatie consoles niet twee keer FIFA 21 aan te schaffen. Zonder extra kosten zet je de PlayStation 4-versie naar de PlayStation 5-versie om en de Xbox One-versie naar de Xbox Series X-versie om.

Je kunt zowel een fysiek als digitaal exemplaar van de game upgraden. Let wel op wanneer je van plan bent een discdriveloze PlayStation 5 of Xbox Series X te kopen: in dat geval kun je alleen de digitale PlayStation 4- of Xbox One-versie gratis upgraden.

Bij de overzetting neem je alle progressie van FIFA 21 Ultimate Team (FUT) en Volta Football mee. Dat geldt niet voor Online Seasons, Co-Op Seasons, Career Mode, Pro Clubs en andere modi.

De FIFA 21 release voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One is 9 oktober. Het is nog niet bekend wanneer de voetbalgame op de PlayStation 5 en Xbox Series X uitkomt.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties