'Chernobyl'-regisseur regisseert minstens één aflevering van Last of Us tv-reeks

3.6 afleveringen?

Johan Renck zal de eerste aflevering van de The Last of Us televisiereeks regisseren. Dat bevestigt hij in een interview met DiscussingFilm. Hij zegt ook open te staan voor het regisseren van andere afleveringen.

"Ik ben executive producer van de reeks en er dus aan verbonden. Het wordt een langdurige tv-reeks (Dus geen mini-serie zoals Chernobyl - red.). Ik zal dus voor elke aflevering dezelfde rol kunnen opnemen, maar ik maak deel uit van de reeks en zal op z'n minst de pilootaflevering regisseren. Daarna zien we wel hoe het verder gaat," aldus Renck.

Johan Renck regisseerde eerder alle afleveringen van Chernobyl, de hitserie die in 2019 door HBO werd uitgezonden. Daarmee wordt de link tussen de Chernobyl-reeks en de Last of Us-reeks alleen maar groter. De producent en schrijver van Chernobyl, Craig Mazin, neemt dezelfde rol op voor de Last of Us-reeks, samen met Neil Druckmann van Naughty Dog.

Veel is nog niet geweten over de tv-reeks van The Last of Us. De serie wordt uitgezonden op HBO, waarschijnlijk in 2021 of 2022.Over het verhaal is nog niets geweten.

The Last of Us: Part 2 lanceert op 19 juli exclusief voor de PlayStation 4. We konden alvast aan de slag met de game en Michiels eerste ervaringen lees je in zijn The Last of Us: Part 2 preview. We hebben ook een artikel met alle andere info over de Last of Us: Part 2 gameplay.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread