Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Last of Us tv-reeks gaat in januari van start

De releasedatum voor ons.

HBO laat via een trailer voor de Last of Us tv-reeks weten dat de reeks op 15 januari 2022 van start gaat op de streamingsdienst HBO Max. Fans die geen abonnement voor de dienst hebben, kunnen de datum niet zien.

In deze live-action-serie is de moderne beschaving al meer dan 20 jaar ingezakt en worden protagonisten Joel en Ellie gedwongen om een post-pandemische versie van de Verenigde Staten te doorkruisen.

Volgens uitvoerend producent en Naughty Dog-topman Neil Druckman wijkt het verhaal van de Last of Us tv-reeks bij momenten af van de game en moeten fans dus niet opnieuw hetzelfde narratief doorlopen.

De afleveringen van The Last of Us-serie kosten afzonderlijk allemaal 10 miljoen dollar en worden geregiseerd door Jeremy Webb, Ali Abbasi, Kantemir Balagov en bedenker Neil Druckmann.

Qua acteurs kruipen Pedro Pascal en Bella Ramsey respectievelijk in de huid van Joel en Ellie. Verder maken ook Gabriel Luna (Tommy), Nick Offerman (Bill), Merle Dandridge (Marlene) en Jeffrey Pierce (Perry) hun opwachting in de reeks. Eerder werd ook al bekendgemaakt dat Troy Baker en Ashley Johnson rollen krijgen in de Last of Us tv-serie.

De game waarop deze reeks grotendeels gebaseerd is, kreeg onlangs een remake. Meer informatie daarover vind je terug in Carl zijn The Last Of Us Part 1 review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

The Last of Us

PS3

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties