Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Troy Baker en Ashley Johnson krijgen rol in The Last of Us tv-serie

De laatste nieuwe foto's duiken op.

Troy Baker en Ashley Johnson onthullen tijdens de Summer Game Fest 2022-stream dat ze deel uitmaken van de cast van de The Last of Us tv-serie. Welke rollen zij precies vertolken is momenteel nog niet bekendgemaakt.

Dat ze allebei deel uitmaken van de cast is niet verwonderlijk als je weet dat zij eerder in de games in de huid kropen van Ellie en Joel. In de serie spelen ze voor alle duidelijkheid een andere rol. De hoofrollen in de reeks zijn immers voor Pedro Pascal en Bella Ramsay.

Naast de introductie van nieuwe castleden toonde Naughty Dog ook een nieuwe afbeelding uit een scène in de reeks. Daarin verschuilen beide hoofdpersonages zich achter een glazen toog en lijkt Ellie boos te kijken naar Joel.

Daarnaast lekten er op 8 juni foto's vanop de set en dook er een video op waarin je ziet hoe een scène met Pedro Pascal en Bella Ramsay wordt opgenomen.

Ben je meer geïnteresseerd in de games, lees dan zeker eens de The Last of Us: Remastered review en de The Last of Us: Part 2 review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

The Last of Us

PS3

The Last of Us Part I

PS5, PC

See 2 more
Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties