Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Naughty Dog geeft update over standalone The Last of Us multiplayergame

The Multiplayer of Us.

Naughty Dog-topman Neil Druckmann onthulde tijdens de Summer Game Fest 2022 livestream meer over de standalone The Last of Us multiplayer game en toonde ook de eerste concept art voor die titel. Die doet vermoeden dat de titel zich in een post-apocalyptische versie van San Francisco afspeelt.

Wat begon als een multiplayer-modus is uitgegroeid tot een game die even groot is als de voorgaande The Last of Us-titels. Deze game heeft verder zijn eigen verhaal en speelt zich in een ander deel van de Verenigde Staten af.

Als je goed naar de concept art kijkt, dan zie je in de verte de Golden Gate Bridge staan. Het lijkt dus waarschijnlijk dat het verhaal zich in San Francisco, Californië afspeelt.

Bekijk op YouTube

De game is blijkbaar nog lang niet af, want ontwikkelaar Naughty Dog laat weten dat hij pas volgend jaar meer kan tonen.

Naast het bovenstaande project bevestigde de ontwikkelaar dat de The Last of Us een remake krijgt en dat die The Last of Us Part 1 heet. Meer informatie over de gehele The Last of Us-franchise vind je in onze The Last of Us: Remastered review en The Last of Us: Part 2 review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

The Last of Us Part I

PS5, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties