Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: The Last of Us krijgt PS5 remake

Komt in tweede helft van 2022 uit.

Insider Tom Henderson onthult dat The Last of Us een PlayStation 5 remake krijgt en dat die ergens in de tweede helft van 2022 uitkomt. Sony en Naughty Dog moeten de remake nog officieel aankondigen.

Naast een remake werkt Naughty Dog volgens Henderson ook aan een multiplayer-modus voor The Last of Us Part 2 en een The Last of Us Part 2 Director's Cut.

Hoewel Henderson geen exacte releasedatum kon achterhalen, vermoedt hij dat Naughty Dog de drie games gaat gebruiken om de The Last of Us HBO-serie te promoten. Om die reden denkt hij dat de modus, de games en de HBO-reeks samen in de tweede helft van 2022 uitkomen.

.

Volgens geruchten begon de Sony-studio Visual Arts Service Group al in 2013 aan de The Last of Us PlayStation 5 remake. Omdat Sony weigerde om de studio te erkennen en financieel te steunen, kon die de ontwikkeling ervan echter niet verderzetten. Sony droeg nadien de rechten van de The Last of Us PlayStation 5 remake terug over aan Naughty Dog.

Wil je graag meer weten over die bovenstaande games, lees dan zeker eens de The Last of Us: Part 2 review van Michiel en de The Last of Us: Remastered review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

The Last of Us

PS3

See 1 more
Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties