Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Naughty Dog werkt aan meerdere nieuwe games

Aankondigingen volgen later.

Naughty Dog-topman Neil Druckmann heeft tijdens de CES 2022-persconferentie van Sony onthuld dat de studio momenteel aan meerdere nieuwe games werkt. Over welke games hier precies gaat, zegt hij niet.

Halverwege de persconferentie praat Druckmann over de evolutie van de Uncharted-reeks, de Uncharted-film en de The Last of Us HBO-reeks. Als afsluiter meldt de topman nog dat hij niet kan wachten om meer te onthullen over meerdere nieuwe games die in ontwikkeling zijn bij Naughty Dog.

Als je de geruchten, datamines en aankondigingen van de studio op een rijtje zet, dan werkt de studio vermoedelijk aan een derde The Last of Us-game, een multiplayer-modus voor The Last of Us Part 2 en een PlayStation 5 remake van The Last of Us.

Wil je graag meer weten over die bovenstaande games, lees dan zeker eens de The Last of Us: Part 2 review van Michiel en de The Last of Us: Remastered review.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties