Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Zo zien Ellie en Joel eruit in The Last of Us tv-reeks

Niet de laatste foto.

Naughty Dog onthult een foto waarin je voor de eerste keer ziet hoe Ellie en Joel eruitzien in The Last of Us tv-serie. Neil Druckmann onthult die foto naar aanleiding van The Last of Us Day.

Hoewel je de gezichten van beide personages niet ziet, merk je toch aan de kledij dat het Ellie en Joel zijn die naar een vliegtuigwrak aan het kijken zijn. Zo draagt Ellie haar typische rode vestje en ontdek je aan het jeansjasje van de man dat het hier om Joel gaat.

Naast de foto onthult Neil Druckmann dat hij erg tevreden is met het eindresultaat en lijkt hij ook te bevestigen dat alles volgens schema verloopt.

Bella Ramsey en Pedro Pascal nemen de hoofdrollen van The Last of Us tv-serie op zich. De acteur die Tommy speelt in The Last of Us krijgt dan weer een andere rol in de tv-reeks. Daarnaast weten we ook dat elke aflevering van de The Last of Us tv-reeks meer dan 10 miljoen dollar kost.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

The Last of Us

PS3

See 1 more
Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties