Sony haalt gelekte beelden van The Last of Us: Part 2 offline

Zoveelste domper op de feestvreugde!

Gisteren lekten er twee video's van The Last of Us: Part 2. Dat is ook Sony niet ontgaan, want momenteel probeert het bedrijf om beide video's overal offline te halen.

In het eerste gelekte clipje zie je hoe Ellie en Dina paardrijden in de sneeuw terwijl ze praten over filmseries. In het tweede clipje ontwaakt Ellie dan weer in een theater en krijg je te zien hoe de gitaar-minigame precies werkt. Het is onduidelijk of de getoonde beelden ook effectief in de game voorkomen. Momenteel haalt Sony beide filmpjes van YouTube via een auteursrechtenclaim.

12

Dat de beelden gisteren lekten, is waarschijnlijk een zoveelste domper op de feestvreugde voor het bedrijf. Afgelopen donderdag kondigde Sony namelijk aan dat de The Last of Us Part 2 en Iron Man VR uitgesteld zijn vanwege mogelijke logistieke problemen door de coronacrisis.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread