Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Last of Us Part 2 en Iron Man VR uitgesteld

Corona treft superheld!

Sony Interactive Entertainment stelt de release van The Last of Us Part 2 en Marvel's Iron Man VR tot nader order uit. Dat maken Sony en Naughty Dog bekend via Twitter.

Beide bedrijven vrezen immers voor logistieke problemen vanwege de coronacrisis. Daardoor zouden mogelijk niet alle exemplaren tijdig bij de spelers geraken. Daarnaast meldt Sony nog dat alle andere geplande releases voorlopig wel doorgaan. Eerder vervroegden webwinkels ook al de verkoop van Final Fantasy 7 Remake.

Ontwikkelaar Naughty Dog verspreidde nadien nog een persbericht op Twitter met meer uitleg. Daarin lezen we dat het bedrijf de beslissing om The Last of Us Part 2 release voor de tweede keer uit te stellen, betreurt, zeker nu het bezig is om de 'laatste bugs' weg te werken. Daarnaast benadrukt Naughty Dog dat het bedrijf de gezondheid van zijn medewerkers voorop stelt.

Ben je benieuwd naar de nieuwste telg van Naughty Dog, lees dan zeker alle The Last of Us: Part 2 info. In tussentijd is er ook een The Last of Us-serie in de maak dit onder leiding van Chernobyl-regisseur Craig Mazin.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties