The Last of Us: Part 2 releasedatum aangekondigd

Inclusief nieuwe gameplaytrailer.

De PlayStation 4-survivalgame The Last of Us: Part 2 komt op 21 februari uit. Dat maakte Sony tijdens zijn State of Play-uitzending bekend.

Naughty Dogs nieuwste vormt een direct vervolg op het eerste deel in de saga, dat vijf jaar geleden exclusief voor de PlayStation 3 lanceerde. In de game kruip je in de huid van Ellie, die nu bijna volwassen is en op wraaktocht lijkt te zijn. De nieuwste gameplaytrailer - met belangrijke verhaalelementen - toont dat ze hoe dan ook haar mannetje wel kan staan.

Een tijd terug liet Naughty Dog weten dat Ellie het enige speelbare personage in The Last of Us: Part 2 zou zijn. Heb je het origineel nooit gespeeld, of wil je je geheugen voor februari opfrissen? Dat treft, want The Last of Us Remastered is een van de gratis PlayStation Plus-games in oktober.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Maarten Denoo

Maarten Denoo

Pietje-precies

Keerde het multiplayergeweld de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-opgames. Kan eindeloos over finales van tv-series doorrazen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread