Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dit zijn de gratis PlayStation Plus games in oktober

Zombies en ballen.

Sony heeft de PlayStation Plus-games voor de maand oktober bekendgemaakt. Volgende maand zijn The Last of Us Remastered en MLB The Show 19 gratis beschikbaar voor wie een PlayStation Plus-abonnement heeft.

The Last of Us Remastered is de PlayStation 4-versie van Naughty Dogs meesterwerk uit 2013. De Remastered versie bevat naast de basisgame ook de Left Behind DLC. Binnenkort lanceert ook The Last of Us: Part 2. Gisteren is de The Last of Us: Part 2 releasedatum aangekondigd.

Cover image for YouTube videoThe Last Of Us Remastered on PS4 | EXCLUSIVE to PlayStation

MLB The Show 19 is de meest recente game in de baseball-serie van ontwikkelaar SIE San Diego Studio. Wie de game in oktober speelt, krijgt naast de basisgame ook gratis DLC in de vorm van extra spelers en gratis player packs.

Beide games zijn vanaf dinsdag 1 oktober beschikbaar. Tot dan kun je nog de PlayStation Plus games voor de maand september downloaden. Momenteel zijn Darksiders 3 en Batman: Arkham Knight gratis beschikbaar.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties