Fortnite vaulted Infinity Blade is terug in LTM Sword Fight

Deze keer wel gebalanceerd?

Herinner je je de Infinity Blade in Fortnite nog? Wel, het zwaard maakt nu een terugkeer in de Limited Time Mode Sword Fight.

Het geduchte wapen verdween afgelopen december omwille van balanceringsredenen in de Vault. "We hebben het verpest", luidde Epic Games' reactie toen. De Infinity Blade, een eerbetoon aan de Infinity Blade-reeks, is als onderdeel van update 7.40 tijdelijk terug te vinden in schatkisten verspreid over het eiland.

fortnite

Of de Infinity Blade nog steeds zo krachtig is, valt af te wachten. Vermoedelijk werd er immers gesleuteld aan de statistieken en bonussen van het Mythic wapen.

De invasie is begonnen! Oftewel, Fortnite Chapter 2 Season 7 is gearriveerd. Naast een nieuwe Fortnite Season 7 Battle Pass zijn er ook aanpassingen aan de Fortnite map en zijn de Fortnite Legendary Quests gearriveerd. Bovendien maakt in de toekomst Superman zijn opwachting. Deze week moet je weer langs de payphone passeren en onder andere Spy Probes zetten, met een detector alien billboards breken en bioscanners plaatsen. Oh, en vergeet ook het Ariana Grande Fortnite concert niet!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Maarten Denoo

Maarten Denoo

Pietje-precies

Keerde het multiplayergeweld de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-opgames. Kan eindeloos over finales van tv-series doorrazen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread