Herinner je je de Infinity Blade in Fortnite nog? Wel, het zwaard maakt nu een terugkeer in de Limited Time Mode Sword Fight.

Het geduchte wapen verdween afgelopen december omwille van balanceringsredenen in de Vault. "We hebben het verpest", luidde Epic Games' reactie toen. De Infinity Blade, een eerbetoon aan de Infinity Blade-reeks, is als onderdeel van update 7.40 tijdelijk terug te vinden in schatkisten verspreid over het eiland.

fortnite

Of de Infinity Blade nog steeds zo krachtig is, valt af te wachten. Vermoedelijk werd er immers gesleuteld aan de statistieken en bonussen van het Mythic wapen.

Meer Fortnite PS4 tips nodig? Voltooi de Fortnite Week 3 Season 8 Challenges

ADVERTENTIE

Over de auteur

Maarten Denoo

Maarten Denoo

Redacteur

Keerde het multiplayergeraas de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-op games. Stort een bescheiden bijdrage en steun deze arme ziel in zijn strijd tegen een immer toenemende backlog.

Meer artikels van Maarten Denoo