Nieuw gratis Fortnite loot pack voor PlayStation Plus-leden

Gratis en voor niks.

Er is een nieuw gratis Fortnite loot pack beschikbaar voor PlayStation Plus-leden.

Als je een abonnement hebt op de onlinedienst van Sony, dan kun je in de PlayStation Plus Celebration Pack enkele exclusieve goodies vinden met een PlayStation-jasje: een pikhouweel, een volgspoor in de kleuren van PlayStation en een nieuwe glider.

Je vindt de loot pack gratis in de PlayStation Store. Verzilveren nu je kunt, want de gelijkaardige bundel van februari is niet langer te vinden.

De invasie is begonnen! Oftewel, Fortnite Chapter 2 Season 7 is gearriveerd. Naast een nieuwe Fortnite Season 7 Battle Pass zijn er ook aanpassingen aan de Fortnite map en zijn de Fortnite Legendary Quests gearriveerd. Bovendien maakt in de toekomst Superman zijn opwachting. Deze week moet je weer langs de payphone passeren en onder andere Spy Probes zetten, met een detector alien billboards breken en bioscanners plaatsen. Oh, en vergeet ook het Ariana Grande Fortnite concert niet!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Carl Vander Maelen

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread