Fore! Deze week ga je de golfbaan op om lekker relaxed een balletje te slaan. Dat heb je ook wel verdient na al het knallen wat je deze week in Fortnite Battle Royale gaat doen.

Meer Fortnite PS4 tips nodig? Voltooi de Fortnite Season 5 Week 5 Challenges: Fortnite Golf Tee to Green locaties en Fortnite Snobby Shores Treasure Map locatie vinden. En wil je misschien Fortnite mobile spelen?

ADVERTENTIE

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Meest recent

Advertentie