Fortnite Guided Missile komt weer terug

Minder effectief.

Epic Games brengt de Fortnite Guided Missile weer terug naar de game. Dat maakt de ontwikkelaar via een Fortnite Dev Update bekend.

De raketwerper werd destijds uit de game gehaald, omdat er vragen ontstonden over de eerlijkheid en de sterkte van het wapen. In de Dev Update laat de ontwikkelaar weten dat het wapen anders gaat werken.

De Guided Missile heeft nu gereduceerde schade, minder snelheid en een limiet van 12 ammo. Epic Games meldt dat het wapen voornamelijk dient om mee te verkennen. Daarom heeft de ontwikkelaar ervoor gekozen om het wapen wendbaarder te maken.

De invasie is begonnen! Oftewel, Fortnite Chapter 2 Season 7 is gearriveerd. Naast een nieuwe Fortnite Season 7 Battle Pass zijn er ook aanpassingen aan de Fortnite map en zijn de Fortnite Legendary Quests gearriveerd. Bovendien maakt in de toekomst Superman zijn opwachting. Deze week moet je weer langs de payphone passeren en onder andere Spy Probes zetten, met een detector alien billboards breken en bioscanners plaatsen. Oh, en vergeet ook het Ariana Grande Fortnite concert niet!

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread