Epic Games brengt de Fortnite Guided Missile weer terug naar de game. Dat maakt de ontwikkelaar via een Fortnite Dev Update bekend.

De raketwerper werd destijds uit de game gehaald, omdat er vragen ontstonden over de eerlijkheid en de sterkte van het wapen. In de Dev Update laat de ontwikkelaar weten dat het wapen anders gaat werken.

De Guided Missile heeft nu gereduceerde schade, minder snelheid en een limiet van 12 ammo. Epic Games meldt dat het wapen voornamelijk dient om mee te verkennen. Daarom heeft de ontwikkelaar ervoor gekozen om het wapen wendbaarder te maken.

Meer Fortnite PS4 tips nodig? Voltooi de Fortnite Week 3 Season 8 Challenges

ADVERTENTIE

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Meer artikels van Marcel de Jong