Gerucht: volgende Call of Duty krijgt opnieuw singleplayer campaign

Infinity Ward werft aan.

De volgende Call of Duty-game krijgt mogelijk opnieuw een singleplayer campaign. Dat doet een vacature bij ontwikkelaar Infinity Ward alvast vermoeden. Infinity Ward geeft daarin aan op zoek te zijn naar een schrijver voor een volgende game.

Volgend jaar is het terug de beurt aan Infinity Ward voor een nieuwe Call of Duty. De laatste game van de ontwikkelaar was Call of Duty: Infinite Warfare in 2016. De vacature is dan mogelijk ook bedoeld om een schrijver voor die game te vinden. Call of Duty: Black Ops 4 krijgt dit jaar een battle royale-modus ten koste van een volwaardige singleplayer campaign.

12

Call of Duty: Black Ops 4 lanceert op 12 oktober voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Op de site vind je alle Call of Duty: Black Ops 4 info.

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread