Skip to main content

Gerucht: Call of Duty: Black Ops Cold War alpha-versie ontdekt in de PlayStation Store

Wie niet weg is, is gezien.

YouTuber TheGamingRevolution heeft vermoedelijk de interne testversie van Call of Duty: Black Ops Cold War gevonden in de PlayStation Store. Een titel genaamd The Red Door is volgens hem niets anders dan een vroege alpha-versie van de game. Die game heeft als interne code immers COD2020INTALPHA1, oftewel de interne alpha voor Call of Duty 2020.

Hoewel de nieuwe Call of Duty nog niet officieel is aangekondigd, wijzen steeds meer zaken erop dat eerdere geruchten over de ontwikkeling van Call of Duty: Black Ops Cold War correct zijn. Zo zou The Red Door een verwijzing zijn naar de Sovjet-Unie en dus de Koude Oorlog. De alpha is momenteel 71 GB groot en is uiteraard niet te koop. De finale versie van de game wordt vermoedelijk nog een stuk uitgebreider.

Bekijk op YouTube

Het is niet de eerste keer dat ontwikkelaar TreyArch een interne alpha onder een codenaam in de PlayStation Store uitbrengt. Zo kon je Black Ops 3 vinden onder de naam Northwoods.

Vermoedelijk komt er binnenkort een officiële aankondiging voor Call of Duty: Black Ops Cold War. Intussen vind je al verschillende Black Ops verwijzingen in Warzone. Vorige week circuleerden ook al de eerste pre-alpha gameplay Call of Duty: Black Ops Cold War online.

Read this next