Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Black Ops 4 Blackout bug zorgt voor bizarre situatie

Chao(p)s.

Er is in Call of Duty: Black Ops 4 een bug waarin je in Blackout direct met andere spelers in de laatste cirkel terechtkomt.

Normaal gesproken kiest elke speler in de battle royale-modus aan de hand van de vliegroute zijn of haar plek uit om uit het vliegtuig te springen. Door de glitch word je na de countdown in de lobby echter direct in de laatste cirkel gedropt.

Op reddit plaatste gebruiker bwg11 een filmpje waarin het voorval te zien is. Daarin is te zien dat een deel van de spelers al snel doodgaat, omdat zij buiten de cirkel terechtkomen.

Click To Expand

De andere spelers landen met zijn allen in een relatief klein speelveld waarin al snel chaos ontstaat. Uiteindelijk wordt iedereen van de server gekickt.

Hoewel het een uitzonderlijke bug lijkt te zijn, zijn er meer spelers die claimen in deze situatie terechtgekomen te zijn. Ontwikkelaar Treyarch heeft nog niet gereageerd hierop.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Black Ops 4

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.
Reacties