Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

De volgende Call of Duty-game heet Call of Duty: Black Ops Cold War

Terug in de tijd.

De nieuwe Call of Duty-game die eind dit jaar uitkomt heet Call of Duty: Black Ops Cold War. Dat bevestigen bronnen aan onze zustersite Eurogamer.net.

Gisteren al verscheen op twitter een bericht van Okami. Daarin stond een zelfgemaakte boxart die de titel bevatte. De boxart zelf zal er eind dit jaar uiteraard anders uitzien, maar Eurogamers bronnen bevestigen wel dat de titel klopt.

Zo worden nog maar eens de geruchten bevestigd dat TreyArch dit jaar terugkeert naar de historische roots van de Black Ops-reeks. De eerste Black Ops vond plaats in de jaren 60, maar de serie sprong nadien vooruit in de toekomst. Het gerucht doet echter al even de ronde dat Black Ops een stap terug zou nemen en zou focussen op onder andere de Vietnam-oorlog. Daarmee start TreyArch een reboot van Black Ops die vergelijkbaar is met Infinity Wards reboot van Modern Warfare vorig jaar.

Gisteren al kregen we de eerste hints naar de aankondiging van een nieuwe Black Ops in de Warzone-patch. Die patch notes refereerden naar de originele Black Ops, terwijl de telefoons in Warzone momenteel Russische berichten doorgeven.

Ook de tot hiertoe ongeopende bunker 11 bevat kernkoppen en fans hebben via glitches al ontdekt dat er ook spionagevliegtuigen in bunkers verstopt zitten.

De bron van Eurogamer laat ook weten dat dit nog maar het topje van de ijsberg is, en dat Activision de komende tijd nog veel Black Ops-elementen in Warzone zal steken, om vervolgens op te bouwen naar de officiële aankondiging van Call of Duty: Black Ops Cold War.

Benieuwd wat er nog in de bunkers zit en hoe je erin geraakt? Dan moet je in ons artikel over Warzone bunker locaties en Red Access Cards zijn. Of lees onze Warzone gids met tips voor andere info.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Call of Duty: Black Ops 4

PS4, Xbox One, PC

Call of Duty: Black Ops Cold War

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Afgekickt

Speelt zelf steeds minder en minder games, maar blijft als liefhebber het wereldje volgen.

Reacties