Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Call of Duty 2020 duikt op in Microsoft Store

Wat zit er achter de Red Door?

In de Microsoft Store is een game genaamd Red Door opgedoken. Die titel was eerder al te vinden in de PlayStation Store. Velen vermoeden dat The Red Door een codenaam is voor Call of Duty 2020.

Op de pagina zien we dat The Red Door wordt uitgegeven door Activision en dat de game 81,65 gigabytes groot is. Verder bevat de pagina ook een bijbehorende beschrijving. Een officiële aankondiging van de game lijkt dan ook niet veraf.

"Er is meer dan één waarheid. Als je antwoorden zoekt, dan moet je alles in vraag stellen en accepteren dat niets meer hetzelfde zal zijn. De rode deur wacht, durf je erdoor te wandelen?", aldus de omschrijving van The Red Door.

In ander Call of Duty-nieuws ontdek je dat Call of Duty: Warzone opnieuw last heeft van cheaters en dat Call of Duty: Warzone niet meer speelbaar is in de 200-player mode.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties