Skip to main content

Gerucht: eerste pre-alpha gameplay Call of Duty: Black Ops Cold War gelekt

Nog in heel vroeg stadium.

Er zijn mogelijk online beelden gelekt van pre-alpha gameplay van Call of Duty: Black Ops Cold War.

Call of Duty: Black Ops Cold War is de titel van de volgende Call of Duty-game die eind 2020 uitkomt. Het zou gaan om heel vroege gameplaybeelden van de game die genomen werden in een testomgeving.

In het filmpje zien we iemand rondlopen in een prototype van een map. Bepaalde delen van de map zijn nog niet afgewerkt en ook textures voor bepaalde objecten ontbreken nog.

Er zouden in totaal 45 minuten aan gameplay bestaan, maar de oorspronkelijke bron heeft inmiddels zijn versie verwijderd.

Indien de gameplay echt is, bevestigt het dat Call of Duty: Black Ops Cold War op dezelfde engine werkt als de laatste Modern Warfare.

Call of Duty: Black Ops Cold War is nog niet officieel aangekondigd, maar uit goede bron weten we dat de reeks terugkeert naar zijn roots en plaatsvindt tijdens de Koude Oorlog.

Waarschijnlijk maakt Activision zich klaar voor een officiële aankondiging tijdens Warzone Season 4. De voorbije weken zien we steeds meer verwijzingen naar Black Ops in Warzone. Het uitstel van Warzone Season 4 betekent waarschijnlijk dat ook de aankondiging van Black Ops Cold War uitgesteld is.

Tot dan kan je nog altijd terecht bij onze Warzone gids met tips om je te helpen de Battle Pass voor Season 3 nog af te werken.

Read this next