Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty 2019 bevat opnieuw singleplayer campaign-modus

'Sterk gegrond in de geschiedenis van de franchise'

Hoewel er nog geen officiële onthulling is gebeurd, zal de volgende Call of Duty een singleplayer campaign bevatten. Dat maakt Activision-voorzitter Rob Kostich bekend.

De nieuwe Call of Duty, die voor 2019 gepland staat, stapt dus af van Black Ops 4's drieluik dat bestaat uit Nazi Zombies, multiplayer en de Battle Royale-modus Blackout. Volgens Kostich biedt de game 'een volledig nieuwe campaign, een expansieve multiplayer en natuurlijk ook leuke co-op gameplay'. Een totaalpakket dat 'zowel bestaande als nieuwe fans bevalt'.

Bekijk op YouTube

CFO van Activision Blizzard Dennis Durkin spreekt dan weer van 'een stap vooruit in de franchise, met diepe wortels in de belangrijkste geschiedenis ervan'. Of dat betekent dat Call of Duty 2019 de modernere setting achterwege laat en terug in het verleden duikt, is niet zeker.

Activision heeft dan ook hoge verwachtingen voor de game, die het komende jaar als de 'main driver' voor de uitgever dienstdoet. Toch worden de verkoopcijfers voor het vierde kwartaal lager dan die van Black Ops 4 geschat, aldus Durkin.

Bekijk op YouTube

Hier lees je nog eens Carls Call of Duty: Black Ops 4 - Multiplayer en Zombies review en Call of Duty: Black Ops 4 - Blackout review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Black Ops 4

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Maarten Denoo avatar

Maarten Denoo

Pietje-precies

Keerde het multiplayergeweld de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-opgames. Doctoraatsstudent gamen / gokken aan KUL.
Reacties