Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Black Ops 4 battle royale heet Blackout

Fortnite en PUBG in het vizier.

Call of Duty: Black Ops 4 krijgt een battle royale-modus met de naam Blackout. Dat is tijdens de officiële onthulling van de shooter bekendgemaakt.

Er is nog niet veel informatie over Blackout vrijgegeven, maar het is wel duidelijk dat het qua opzet in bepaalde mate vergelijkbaar met Fortnite en PlayerUnknown's Battlegrounds is. De battle royale-modus bevat naast bekende personages en wapens uit de Black Ops-serie ook land-, zee- en luchtvoertuigen.

De nieuwe modus speelt zich daarnaast in de grootste Call of Duty-map ooit af, met onder meer bekende gebouwen uit de voorgaande Black Ops-games. Volgens Treyarch's games design director David Vonderhaar is die '1500 keer groter dan Nuketown'.

Bekijk op YouTube

Er waren al langer geruchten over een battle royale-modus in Call of Duty: Black Ops 4, maar die zijn tijdens het evenement bevestigd. Met de introductie van de nieuwe modus lijkt dus een einde te komen aan de traditionele singleplayer campaign.


Wil je meer weten? Hier lees je over de Call of Duty: Black Ops 4 release, multiplayer, zombies, battle royale, DLC en alles wat we weten.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Black Ops 4

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.
Reacties