Fortnite endgame wordt gewijzigd

Bouwen en shotguns.

De endgame in Fortnite wordt aangepast, zo maakt ontwikkelaar Epic bekend.

In een blog post getiteld 'counterplay and Play Styles' legt de studio uit dat het spelers meer strategieën wil geven om een Victory Royale in de wacht te slepen.

"Op dit moment overheersen shotguns, raketten en ongelimiteerd bouwen in de laatste cirkel. Andere aanpakken krijgen simpelweg geen kans."

"We willen een grote variatie aan endgame strategieën ondersteunen, in plaats van 'just build lol'", aldus de ontwikkelaar.

Je kunt bijgevolg verwachten dat shotguns flink generft worden om veel minder sterk te zijn. Epic gaat mogelijk ook 'resource caps' invoeren, die het aantal grondstoffen in je bezit tot een bepaald aantal beperken. Op die manier wordt bouwen verhinderd.

De invasie is begonnen! Oftewel, Fortnite Chapter 2 Season 7 is gearriveerd. Naast een nieuwe Fortnite Season 7 Battle Pass zijn er ook aanpassingen aan de Fortnite map en zijn de Fortnite Legendary Quests gearriveerd. Bovendien maakt in de toekomst Superman zijn opwachting. Deze week moet je weer langs de payphone passeren en onder andere Spy Probes zetten, met een detector alien billboards breken en bioscanners plaatsen. Oh, en vergeet ook het Ariana Grande Fortnite concert niet!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Carl Vander Maelen

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread