Rock Band 4 krijgt online multiplayer

Plus support voor de ION Drum Kit.

Rock Band 4 krijgt online multiplayer. Dat heeft ontwikkelaar Harmonix bekendgemaakt tijdens zijn panel op PAX East. De patch die de modus toevoegt komt tijdens de feestdagen van dit jaar.

Naast deze toevoeging laat Harmonix ook weten dat er in mei ondersteuning komt voor dubbele drumpedalen. Daaropvolgend komt er in juni een oefenmodus, en in de herfst wordt er op de Xbox One ondersteuning voor de ION Drum Kit toegevoegd.

Tijdens het panel sprak Harmonix ook over een een expansion pack met "grote, nieuwe features" voor Rock Band 4. Deze komt in de herfst.

Eveneens zijn de personages Thorn en Miko uit Battleborn aangekondigd als speelbare personages. Ze worden in mei beschikbaar.

Er is meer nieuws op het gebied van Rock Band. Harmonix heeft onlangs laten weten dat de crowdfundingcampagne voor de pc-versie van Rock Band 4 is mislukt.

Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread