Skip to main content

Rock Band 4 krijgt nieuwe moeilijkheidsgraad

Expert met een twist.

De december update van Rock Band 4 voegt de Brutal moeilijkheidsgraad toe. Dit kondigt ontwikkelaar Harmonix aan op Twitch. Brutal is een variatie op Expert.

De nieuwe moeilijkheidsgraad maakt gebruik van dezelfde noten als Expert, maar dan met een twist. Zodra de noten langs een transparante blauwe balk gaan, verdwijnen ze van je scherm. Je moet ze daarna blind weten te raken. Hoe hoog de balk staat is afhankelijk van je prestatie in een nummer.

Als je het goed doet, komt de balk hoger te staan en als het slechter gaat, komt hij lager te staan. De ontwikkelaar benadrukt dat als je Brutal wilt spelen met meerdere bandleden, iedereen dat dan ook moet doen. Daarnaast staat de no-fail modus altijd uit als je op deze moeilijkheidsgraad speelt.

De Brutal moeilijkheidsgraad is onderdeel van de gratis update op 8 december. De update bevat ook de variable breackneck speed modus, nieuwe kostuums en bug fixes.

Rock Band 4 is verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One. Gisteren kondigde Harmonix Rock Band VR aan en de game is sinds deze week uit te breiden met Beck DLC.


Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

Read this next