Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Rock Band 3 soundtrack deze week te importeren naar Rock Band 4

Kost vijftien euro.

De volledige Rock Band 3 soundtrack is vanaf deze week te importeren naar Rock Band 4. Dit laat ontwikkelaar Harmonix weten.

Om aanspraak te maken op de import, moet je een fysieke of digitale versie van Rock Band 3 bezitten. Deze versie moet ook in dezelfde consolefamilie zitten als de console waarop je Rock Band 4 speelt.

Je kunt bijvoorbeeld geen liedjes van de PlayStation 3-versie van Rock Band 3 naar de Xbox One-versie van Rock Band 4 overzetten. Dit komt doordat de game aan je Xbox Live of PSN profiel vastzit.

Als je in aanmerkingen komt voor de import, moet je met een compatibel profiel de 'Get More Songs' optie in Rock Band 4 bezoeken. Daar kun je onder het tabje 'Exports' Rock Band 3 selecteren en op 'RB3 Disc Export Pack' klikken.

Het pakket kost vijftien euro en bevat alle 83 nummers van de game.

Rock Band 4 is verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One. De downloadbare content van deze week bevat onder andere Fall Out Boy. De game is laatst ook uitgebreid met een nieuwe moeilijkheidsgraad.


Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Kevin van den Essen avatar

Kevin van den Essen

Redacteur

Games zijn een belangrijk onderdeel van Kevins leven. Het bepaalde de keuze voor zowel zijn afgeronde ICT-opleiding als zijn huidige journalistieke opleiding. Als hij niet met games bezig is, luistert hij graag naar progressieve rockmuziek.

Reacties