Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe wekelijkse Rock Band 4 DLC bevat Fall Out Boy

Onderdeel van Off The Charts 02 pakket.

De downloadbare content van Rock Band 4 voor deze week bevat onder andere 'Irresistible' van Fall Out Boy. Dit laat ontwikkelaar Harmonix in de wekelijkse blogpost weten.

Het nummer is samen met nog vier andere liedjes onderdeel van het Off The Charts 02 pakket. Het bevat daarnaast 'I Can't Feel My Face' van The Weeknd, dat het muziekblad Rolling Stone tot 'het beste nummer van 2015' heeft uitgeroepen. Shawn Mendes' 'Stitches' is ook onderdeel van de content.

De volledige lijst vind je hieronder.

  • Elle King - Ex's and Oh's
  • Fall Out Boy - Irresistible
  • Shawn Mendes - Stitches
  • Walk The Moon - Different Colors
  • The Weeknd - Can't Feel My Face

Off The Charts 02 is vanaf 15 december te koop voor 8,50 euro. De nummers zijn ook individueel te downloaden voor 2 euro per stuk.

Rock Band 4 is momenteel verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One. Vorige week kreeg de game Rock Band 4 Metal DLC.


Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Kevin van den Essen avatar

Kevin van den Essen

Redacteur

Games zijn een belangrijk onderdeel van Kevins leven. Het bepaalde de keuze voor zowel zijn afgeronde ICT-opleiding als zijn huidige journalistieke opleiding. Als hij niet met games bezig is, luistert hij graag naar progressieve rockmuziek.

Reacties